Patócs Autóház Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. A 125 éves Škoda kezdetben kerékpárt gyártott, a cseh márka két kerék iránti szenvedélye azóta sem lankadt
2020.12.17.
Újdonság a ŠKODA-ról

A 125 éves Škoda kezdetben kerékpárt gyártott, a cseh márka két kerék iránti szenvedélye azóta sem lankadt

A 125 éves Škoda kezdetben kerékpárt gyártott, a cseh márka két kerék iránti szenvedélye azóta sem lankadt. Számos különböző kerékpáros eseményt és körversenyt szponzorálnak minden évben itthon és a nagyvilágban, az autózás öröme mellett népszerűsítik a boldogító bringázást is. Ilyen kezdeményezés volt a nagy érdeklődés mellett lezajlott bringás hóangyal, amelynek lenyomatait december 14-ig küldhették be azok, akik az őszi-téli időszakban sem tudják letenni a kerékpárt.

skoda

A Skoda biciklis partnere, a We Love Cycling közösség és magazin rajzversenyre hívta követőit, ahol a feladat "csupán" annyi volt, hogy aki biciklire pattan, egy applikáció (a We Love Cycling Strava-oldala: https://www.strava.com/clubs/we-love-cycling-magyarorsz%C3%A1g-592000 ) segítségével rögzítse az útvonalát, és közben "rajzoljon meg" olyasvalamit, ami a karácsonyhoz kapcsolódik. Rengetegen küldtek be rajzokat, köztük igen kreatív alkotások is születtek. Csak néhány példa: karácsonyfa csillagszórókkal, télapó a szánjában miközben a rénszarvas húzza, hógolyóval betört ablaküveg, sielő gyerek sose kesereg, karácsonyfát szállító krokodil, miskolci rén(m)szarvas, hóangyal karácsonyfát egyensúlyoz a fején. Az alkotások megtekinthetők a welovecycling.com/hu/bringasokhoangyala weboldalon.

A nyeremény időszerű és személyes: a We Love Cycling csapata a pályázaton nyertes alkotókat egy-egy karácsonyi "csúnyapulcsival" jutalmazza, amit saját beküldött rajzuk díszít. A főnyeremények mellett pedig további 10 Škoda ajándékcsomagot is kisorsolnak a résztvevők között. Az Octavia hátizsákba befér minden, ami hideg időben kell, többek között a meleg teával feltölthető termosz és a power bank is, amelyek szintén az ajándékcsomag részét alkotják.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.