Patócs Autóház Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Kiderült, mi lesz a ŠKODA új modelljének a neve
2018.10.14.
Újdonság a ŠKODA-ról

Kiderült, mi lesz a ŠKODA új modelljének a neve

A ŠKODA új modellje egy új lépcsőfok lesz a márka történetében. Ezért is kapta a SCALA nevet, hiszen a szó latinul lépcsőt, létrát jelent.

Scala

Az új modell, amely a RAPID modellcsaládot váltja, a néhány hete bemutatott VISION RS formai megoldásait kapja majd. De nem csak azt.

“A ŠKODA SCALA-val új fejezetet nyitunk a kompakt ŠKODA modellek történetében. A SCALA egy teljesen új fejlesztés, amely új sztenderdeket állít technikai, biztonsági és formai megoldások tekintetében ebben az osztályban. Biztosak vagyunk benne, hogy a SCALA-nak lehetősége nyílik arra, hogy újradefiniálja a ŠKODA A-szegmensét. “- nyilatkozta Bernhard Maier, a ŠKODA vezérigazgatója.

Az új modell az első képviselője a márka megújuló dizájnnyelvének, és számos olyan szolgáltatást és technikai megoldást kínál majd, amely eddig csak a magasabb kategóriák sajátja volt.

Az újabb lépcsőfokot szeretnék e mellett mással is jelezni a külvilágnak a márkánál. Ezért az új modell lesz az első európai ŠKODA, amelynek hátulján nem a megszokott ŠKODA logó lesz márkajelzésként elhelyezve, hanem a csomagtérajtó közepén különálló betűk hirdetik majd a mögötte haladóknak: ez bizony egy új ŠKODA.

Még ha a fentieket nem is vesszük figyelembe, a VISION RS formáját látva szinte biztos, hogy egy újabb izgalmas, és vágyott ŠKODA  modell lesz az új SCALA.
Akárhogy is, a premierre nem kell már sokat várnunk. Az új modell még idén bemutatkozik, és mivel a december csak „fél hónap”, így legrosszabb esetben is csak néhány hét választ el minket ettől.

 

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.