Patócs Autóház Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Újraindította a termelést csehországi gyáraiban a ŠKODA AUTO
2020.04.20.
Újdonság a ŠKODA-ról

Újraindította a termelést csehországi gyáraiban a ŠKODA AUTO

Április 27-én, reggel 6:00 órakor újra beindult a gyártás a ŠKODA AUTO három csehországi termelési helyszínén. A KOVO szakszervezettel történt egyeztetést követően Mladá Boleslav, Kvasiny és Vrchlabí üzemeiben ismét megkezdődött a gépkocsik és főegységek gyártása, ahol a dolgozók egészségét széles körű higiéniai és biztonsági intézkedések védik.

skoda

2020. március 18-án a koronavírus terjedésének megakadályozása érdekében a ŠKODA AUTO leállította a gyártást csehországi termelési helyszínein. 39 nappal az ideiglenes gyárbezárás után, április 27-én reggel 6:00 órakor ismét folytatódhatott a termelés.

A kiterjedt higiéniai és biztonsági óvintézkedések között szerepel egyebek mellett a dolgozók szájat és orrot fedő védőmaszkkal vagy légzőmaszkkal ellátása, de a ŠKODA AUTO emellett elegendő fertőtlenítőszert is biztosít és transzparenseken hívja fel a figyelmet az alapvető óvintézkedésekre. Utóbbiak közé tartozik például a megfelelő távolság tartása más személyektől, a tartózkodás a kézfogástól, a rendszeres kézmosás, illetve kézfertőtlenítés, valamint a "biztonságos" köhögés és tüsszentés, mindezeken túl a gyár területére lépéskor szúrópróbaszerű testhőmérsékletmérést is végeznek.

A ŠKODA AUTO a Cseh Köztársaságban működő minden termelési helyszínén szórólapokon és transzparenseken, valamint különféle digitális csatornákon tájékoztatja munkatársait az óvintézkedésekről. Ezzel párhuzamosan a menedzserek és munkahelyi vezetők az adott részlegek specifikus biztonsági óvintézkedéseit ismertetik csapataikkal.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.