Kisegítő lehetőségek

This site uses the open source Content Management System Plone. It meets the Web Content Accessibility Guidelines (WCAG v2.0) level 'AA' for people with disabilities, including blindness and low vision, deafness and hearing loss, learning disabilities, cognitive limitations, limited movement, speech disabilities, photosensitivity, and combinations of these.

It is also accessible to content authors with disabilities per the level 'AA' Authoring Tool Accessibility Guidelines (ATAG 2.0).

Hozzáférhetőség

A web különböző használatával kapcsolatos tudásunknak megfelően mindent megtettünk, hogy mindenki számára világos, egyszerűen felhasználható portált alakítsunk ki.

Érvényesítés

${xhtml} 1.0 és ${css} használtunk, alkalmazkodva a specifikációhoz, ahogyan azt a ${w3c} megtervezte, mivel hiszünk abban, hogy a használhatóság eléréséhez szilárd alapokra van szükség. Ha ezen a honlapon talál olyan dolgot, ami nem illeszkedik ezekhez a szabványokhoz, kérem vegye föl a kapcsolatot a portál adminisztrátorával (weboldal adminisztrátora), és ne pedig a Plone csapattal.

Törekedtünk arra is, hogy az AA kisegítő lehetőségeket beépítsük, ahogy azt a WCAG 1.0 verziója megköveteli. Tisztában vagyunk azzal, hogy a ${wcag2} bizonyos részei szubjektívek, és bár biztosak vagyunk benne hogy tisztességesen teljesítettük a követelményeket, lehetnek olyan esetek, ahol az interpretáció különböző.

Voluntary Product Accessibility Template (VPAT)

View Plone's VPAT (about VPAT)